Vem är Mermont?

Mermont form & design är en personlig reklambyrå. Här får du hjälp med din marknadsföring – från idé till färdig produkt. Alla sorters uppdrag inom reklam, marknadsföring, grafisk design, företagsprofilering och kommunikation. Vår affärsidé är enkel – syns man, finns man!

Jag, Thèrése Marberg, äger och driver företaget. Min starkaste sida är att kunna sätta mig in i mina kunders mottagare. Vad de vill se och reagera på. Liksom en fågel flyger jag ut ur min kropp och analyserar hur man ska
få ett budskap att nå fram på bästa sätt, till mottagaren från sändaren.

Syns man – finns man

Namnet & Logotypen

Lite kul fakta om mermont. Namnet kommer från mitt efternamn – Marberg – rakt översatt till franska. Mar på gammelsvenska betyder hav, hav = mer och berg = mont. Så en ihopslagning av detta blev……Mermont.

Tankarna bakom logotypen är att jag jobbar efter isbergsmodellen vilket innebär att det är bara toppen av isberget som syns men det finns så mycket som ligger under det man ser. Jag siktar alltid högt och älskar utmaningar. 

Tänk känslan av att stå uppe på toppen och bara njuta av att nått fram till målet som man siktat på. För att ta nya tag och hoppa på nästa uppdrag.” 

You can always reach the top